Selamat bercuti

Balik kampung

Cuti semester 

1_821505567l

Bismilahhirrahmanirrahim

ALHAMDULLILAH

Usai saya menghabiskan kertas terakhir peperiksaan semester lima pada 18 November 2008. Mahasiwa/wi mula meninggalkan kediaman masing-masing untuk kembali ke kampung halaman. Menikmati cuti selama hampir sebulan, seharusnya kita mempunyai perancangan yang telah dirancang.

Ada yang ingin bekerja, ada yang ingin membantu keluarga, ada yang ingin ke Bakti siswa, ada juga yang meneruskan latihan PALAPES dan SUKSIS.  Malah ada juga yang akan mendirikan rumah tangga. Bagi pemegang-pemegang proksi, sudah tentu kertas kerja dan program-program yang dirancang menuntut haknya untuk disegerakan pelaksanaannya.

 Walau dimana kita berada, sama-sama kita berusaha untuk manfaatkan cuti kali ini dengan aktiviti yang berfaedah. Tanggungjawab sentiasa melebihi masa yang ada. Saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT BERCUTI kepada anda semua! Semoga hari-hari yang dilalui membawa manfaat kepada diri kita.

Advertisements

One thought on “Selamat bercuti

  1. salam,i would to thanks to ALLAH bcoz still give me a completely life and also a gOOd breathing…emmm,kowg tgh uat pew erkk cuti sklh nie…?bowing larr…x taw nk uat pew???
    emmm…here’s i would wishes 4 you a HAPPY HOLIDAY…arap2 kowg penunhkn masa cuti kowg dgn perkara2 yg b’faedah..ingat!!!maen2 gak tp,,,kesihatan,keselamatan kna jaga…klaw bleh jdkn buku itu sbg teman d masa cuti kowg smue keeeyyy..klaw kowg nk bual2 nan sye,phone jew..nie 6ber sye(0147463309)..klaw bowng2,x de kwn ke nk bual,,..kowg phone taw..key arkk..smpaikn slam manis sye uat fimis kowg key..da…da…assalamualaikum..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s