Suara Revolusi!

Bismilahirrahmanirrahim

ALHAMDULLILAH.

Saya selesai melakukan ucaptama yang kedua dalam roadshow kempen saya. Laungan revolusi bergema di perkarangan dataran Kolej Harun Aminurrashid dan seharusnya suara itu didengar.

Mahasiswa ingin perubahan! Ya, saya juga seperti anda!

Ayuh, bersuaralah bersama saya!

Al-Faqir ila rab,

NUR AQILAH HANIS MOHD YUSOFF

CALON UMUM PEMILIHAN PERWAKILAN PELAJAR 08/09

P/s : Untuk team saya, kita teruskan sampai ke akhir! {Cikgu Fadhlullah, Cikgu Zulkefli, Cikgu Hazim, Cikgu Bariyah, Cikgu Afifah, Cikgu Masatirah, Cikgu Saupi}

“MAHASISWA BERKEBAJIKAN PENCETUS REVOLUSI”

Advertisements

7 thoughts on “Suara Revolusi!

 1. salam..
  ada kemusykilan di sini..
  macamana nak tahu calon pro-aspirasi atau pembangkang??
  sbb saya lihat semua calon umum dan fakulti..
  terima kasih..

 2. W’salam,
  Apa yang dilihat itulah yang sebenarnya. Calon umum dipilih untuk merebut 5 kerusi, manakala calon fakulti masing-masing 2 kerusi.
  Walaubagaimanapun,adik pilih dan renungilah dengan mata hati sepanjang minggu keberlangsungan PRK ini dan adik cuba lihat dan selami sebetul2nya.prihatin pada setiap aktiviti dan fasa yang berlaku sepanjang minggu ini.siapa,bagaimana dan apa matlamat sebenar yang dibawa oleh setiap calon.kak tidak dapat untuk mEmberi jawapan yang memuaskan lantaran jawapan yang kak berikan mungkin akan menyebabkan sesetengah pihak tidak akan berpuas hati.Oleh itu,kak cuma mahu menyatakan dalam keadaan kita bertanding atau bersaing setiap adab dan akhlak perlu dijaga..lihat apakah yang ada pada diri seseorang berlandaskan kemahuan ISLAM yang bukan hanya dibibir tapi perlakuan maka itulah pemimpin yang SEBENAR. Wahu’allam.

 3. meh nak tolong jawabkan…
  tengok je kat motto calon2 tu..
  kalu ada perkataan ‘kebajikan’ tu..
  yela tu..
  undila calon yang berjuang untuk kebajikan mahasiswa..
  cam ukhti aqilah kite ni..insyaALLAH

 4. Ya Allah sesunguhnya ENGKAU lebih mgetahui bahawa perjuangan kami ini, bukan perjuangan berbentuk peribadi,sebaliknya kami berjuang atas dasar kalimah yg suci utk membimbing diri kami serta sahabat2 di bumi upsi melaksanakan stiap perintahMU iaitu mejalani kehidupan berlandaskan syariatMU. Ya Allah,ampunilah kami, maafkanlah segala kesilapan kami, mustajablah doa kami serta berilah hidayahMU kepada pelajar2 UPSI, supaya mereka dpt memilih pemimpin yg sepatutnya dipilih…truskam lah perjuanganmu wahai sahabatku,yakinlah bahawa sekiranya kite melakukan sgalanya kerana Allah, insyaallah pasti dan pasti Allah akn bersama kite…ayuh lah sahabat, kite mulakan revolusi perubahan…..

 5. salam,i saw u last night.u done well dear..teruskan perjuangan dik…doaku mengiringi perjuanganmu…moga kemenangan milikmu..amiin

 6. teruskan melangkah…

  kami akan jd tulng belakang…

  semoga beroleh kejayaan…lakukan terbaik mlm ni..

  insyaALLAH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s